Kérdése van? Hívjon minket! +3620/326-1119

 

Bemutatóterem: 1152 Budapest Szentmihályi út 171.

Rólunk

Az Inoxhun cégcsoport harmadik generációs szerkezetlakatos családi vállalkozás. Kezdetektől mindig a minőségi elvárások voltak az elsődleges szempontok. Hisszük, hogy a legjobb ár/érték arányt kell nyújtani az ügyfeleinknek. Ezért is folyamatosan képezzük magunkat és kollégáinkat is. Ennek köszönhető, hogy az elmúlt években folyamatos fejlődés határozza meg a céget.

Stratégiánk a kiváló minőség. Tervezünk, gyártunk és kivitelezünk. Korlátok, fémszerkezetek beépítését A-Z-ig vállaljuk. Lakossági és ipari felhasználóknak is. Főbb területeink családi házak, társasházak, ipari létesítmények, közületek.

Sokéves tapasztalat, hogy megrendelőinknek legfontosabb a stabil minőség, a határidő betartása szállításban és kivitelezésben. Kész termékek gyártásával több nagyobb hazai vállalkozást szolgálunk ki. Üzleti partner körünk évek óta stabil és folyamatosan bővül. Ez elsősorban a kemény munkával megszerzett bizalomnak köszönhető.

Élvezze Ön is a Gyártói előnyöket, vásárolja meg a legjobb ár/érték arányban korlátját, vagy gyártassa le egyedi elképzelését.

Kedves Ügyfeleink és Látogatóink!

Örömmel üdvözöljük Önöket az Inoxhun céges weboldalán! Mi, az Inoxhun, az egyik vezető korlát és kerítés gyártó és kivitelező cég vagyunk Európában. Magas minőségű termékeink és szolgáltatásaink által, meghatározó szerepet játszunk a piacunkon, és büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink minden elvárásának képesek vagyunk megfelelni.

Az Inoxhun olyan több évtizedes tapasztalattal rendelkező vállalkozás, amely a legjobb minőséget kínálja ügyfelei számára. Választékunkban szerepelnek magas minőségű inox korlátok, kerítések, illetve kiegészítő elemek, melyek a legkorszerűbb technológiával és precizitással készülnek. Szakembereink és tervező csapatunk elkötelezettek a részletekre, és minden terméket olyan gondossággal és precizitással terveznek és gyártanak, amely garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Azzal a hittel dolgozunk, hogy a jó minőségű termékekhez párosított kiváló szolgáltatások a legfontosabbak az elégedett ügyfelek számára. Ügyféltámogató csapatunk mindig készen áll arra, hogy segítsen Önnek minden kérdésben, igényben vagy problémában. Rugalmas és gyors kiszállításunk révén garantáltan időben és problémamentesen juttatjuk el a termékeket az Önök által megadott helyre.

Az Inoxhun törekvése az, hogy minden ügyfelünk elégedetten távozzon tőlünk. Ezért folyamatosan fejlesztjük termékeinket és szolgáltatásainkat annak érdekében, hogy az Önök elvárásait még jobban teljesíthessük.

Tehát ha a legmagasabb minőségű, tartós és esztétikus korlátokra és kerítésekre van szüksége, akkor az Inoxhun a legjobb választás! Válasszon minket, és mi biztosítjuk Önt a kiváló minőségű termékekkel és a professzionális szolgáltatásokkal.

Köszönjük, hogy minkent választottak, és reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfelünk között köszönthetjük!

Tisztelettel:

Az Inoxhun csapata