Kérdése van? Hívjon minket! +3620/326-1119

 

Bemutatóterem: 1152 Budapest Szentmihályi út 171.

Rólunk

Az Inoxhun cégcsoport harmadik generációs szerkezet lakatos családi vállalkozás. Kezdetektől mindig a minőségi elvárások voltak az elsődleges szempontok. Hisszük, hogy a legjobb ár/érték arányt kell nyújtani az ügyfeleinknek. Ezért is folyamatosan képezzük magunkat és kollégáinkat is. Ennek köszönhető, hogy az elmúlt években folyamatos fejlődés határozza meg a céget.

Stratégiánk a kiváló minőség. Tervezünk, gyártunk és kivitelezünk. Korlátok, fémszerkezetek beépítését A-Z-ig vállaljuk. Lakossági és ipari felhasználóknak is. Főbb területeink családi házak, társasházak, ipari létesítmények, közületek.

Sokéves tapasztalat, hogy megrendelőinknek legfontosabb a stabil minőség, a határidő betartása szállításban és kivitelezésben. Kész termékek gyártásával több nagyobb hazai vállalkozást szolgálunk ki. Üzleti partner körünk évek óta stabil és folyamatosan bővül. Ez elsősorban a kemény munkával megszerzett bizalomnak köszönhető.

Élvezze Ön is a Gyártói előnyöket, vásárolja meg a legjobb ár/érték arányban korlátját, vagy gyártassa le egyedi elképzelését.