Kérdése van? Hívjon minket! +3620/326-1119

 

Bemutatóterem: 1152 Budapest Szentmihályi út 171.

Ajánlott oldalak

További kedvező ajánlatok
Szolgáltatói honlapok és webáruházak - nézzen körül ajánlónkban!
geoconcept.hu Geotermikus hőszivattyú Geotermikus hőszivattyú
A geotermikus hőszivattyú a földből nyert hőenergiát hasznosítja. Magát a hőt speciális talajszondával nyeri ki a földből, és továbbítja a geometrikus hőszivattyú rendszerbe, ami fűtéshez éppoly jó, mint melegvíz-előállításhoz. De hogy mi minden szól a geotermikus hőszivattyúk mellett? Az alacsony üzemeltetési és karbantartási költségek, a halk működtetés, az, hogy az üzemeltetéshez nincs szükség plusz tüzelőanyagra, illetve, hogy nem csak fűtésre, de hűtésre is használható. Tudjon meg többet, érdeklődjön!
platinashop.hu Fürdőszoba szőnyeg szett vásár Fürdőszoba szőnyeg szett vásár
Ha igazán nagy választékból szeretne új fürdőszoba szőnyeget vásárolni, akkor a PlatinaShopban a legjobb helyen jár. Számtalan méret és stílus várja, így pillanatok alatt rálelhet az Ön ízlésével leginkább harmonizáló darabokra. Mindegy, hogy a visszafogott vagy a harsányabb stílus híve, gazdag termékpalettánknak köszönhetően garantáltan nem távozik majd üres kézzel. Sőt, akár gyermekei számára is rendelhet fürdőszoba szőnyeg szettet, melyek biztonságosak és vidámak. Tekintse meg termékeinket, és adja le rendelését!
mothergoose.hu Mother Goose magánóvoda Mother Goose magánóvoda
A Mother Goose magánóvoda Budapest egyik legmodernebb, kiemelkedő minőségű nemzetközi óvodája. Fontos Önnek, hogy már a kezdetektől nemzetközi környezetben nevelje gyermekét? Hogy magas színvonalú, jó hangulatú, családias légkörben vigyázzanak kisfiára vagy kislányára, amíg Ön dolgozik? Óvodánk vadregényes, ősfás, tiszta levegőjű környezetben várja a gyerekeket. Nevelőink profi pedagógusok, akik szerető gondoskodással segítenek a gyerekek lelki és szociális fejlődésében. Kérdéseivel forduljon hozzánk!
valmar-munkavedelem.hu Munkavédelmi képviselő képzés Munkavédelmi képviselő képzés
Munkavédelmi képviselő képzés – ott, ahol legalább 20 alkalmazott dolgozik, illetve ahol korábban nem tartottak munkavédelmi képviselő választást, kötelező kijelölni egy személyt erre a pozícióra is. A megválasztott vagy kijelölt munkavédelmi képviselőnek muszáj egy, a megválasztását követő fél évben egy 16 órás alapképzésen részt vennie. Ha ez megvan, utána már évente csak egyszer, egy 8 órás továbbképzésen kell megjelennie. Cégünk többek között munkavédelmi képviselő képzéssel is foglalkozik – érdeklődjön!
matracasz.hu MatracÁsz Budapest MatracÁsz Budapest
Életünk nagy részét alvással is töltjük, ezért sem mindegy hosszú távon, milyen matracon hajtjuk álomra a fejünket. Akik már aludtak silány minőségű matracon, állítják, nem érdemes ezen spórolni, hiszen egy rosszul kiválasztott matrac idővel megbosszulja magát. Sokan nem értik, mi lehet a hát- és derékfájásuk oka, pedig a probléma gyökere gyakorta a nem megfelelő matrac körül keresendő. Szavazzon a minőségre és a megfizethetőségre – rendeljen tőlünk matracot online! Nézze meg kínálatunkat!
arbormachine.hu Gallydaráló bérlés Gallydaráló bérlés
Praktikus és költséghatékony megoldás a gallydaráló bérlés. Szolgáltatásunkat akkor veszi igénybe, amikor azt szeretné, sőt, ha igényli, munkatársaink segítenek kiválasztani gallydaráló bérlés előtt a megfelelő gépet is. De nem csak gallydaráló bérlés miatt kereshet minket: professzionális ágaprító gépeket, ágdarálókat is kölcsönözhet tőlünk. Használt, de tökéletesen működő gépek értékesítésével is foglalkozunk, de szervizszolgáltatásunkat is igénybe veheti. Keressen bizalommal, telefonáljon!
themagic.hu Különleges étterem Budapest Különleges étterem Budapest
A The Magic egy különleges étterem Budapesten, ahol nem mindennapi lakomákra számíthatsz, ráadásul nem mindennapi díszletek között. A The Magic világa egyet jelent a mágiával, ezért varázskastélyunkban mindenkit szívesen várunk, akit rabul ejtett a legnépszerűbb fantasy könyvek világa. Szeretnéd kipróbálni az apró manók étkét, vagy éppen belekóstolnál a kraken zsákmányába? Esetleg mágikus nyalánkságokkal töltenéd meg a bendőd, és mindezt vajsörrel öblítenéd le? Foglalj asztalt barátaiddal!
arzenkft.hu Rágcsálóírtás Budapesten Rágcsálóírtás Budapesten
Az egészségügyi intézményekben és élelmiszerrel foglalkozó vállalkozásoknál a rágcsálóírtás már régóta kötelező, de otthonunkban is számos kelletlenségtől, betegségtől, anyagi kártól megóvhatjuk magunkat, ha gondoskodunk az egerek és patkányok megfelelő időszakos irtásáról. Cégünk nagy tapasztalattal végez rágcsálóírtást Budapesten és vidéken egyaránt, a törvényben szabályozott, emberekre és háziállatokra veszélytelen szerekkel. Hívja profi csapatunkat bizalommal akár cégként, akár magánszemélyként.
3einternational.hu BIM 360 BIM 360
A BIM az épületinformációs modellezés technológiája. A tervezési módszertan egy új, moderneebb módszere. Ez a technológia az épületek kivitelezése, majd az üzemeltetése szempontjából is több előnnyel bír. Költséghatékony, megbízható módszerről van szó, amely a projektfázisok optimalizálásánál is kulcsfontosságú, lehetővé teszi a releváns adatok gyors és hatékony megjelenítését. A BIM 360 szolgáltatásunkkal kapcsolatban, keressen minket bátran a weboldalon megadott elérhetőségeinken keresztül!
dezsasziget.hu Prémium dézsafürdők Prémium dézsafürdők
A dézsafürdő különleges élményt kínál, hiszen egyszerre biztosít gyönyörű, stílusos kiegészítőt a kert számára, valamint kínál semmivel sem összehasonlítható kikapcsolódási lehetőséget. Egyedi kialakítású dézsafürdőinket első osztályú borovi fenyőből készítjük, így magas minőségük garantálja a hosszú távú használatot. Olyan dézsafürdőt választana, amelyre hosszú évekig számíthat, és hat, nyolc vagy akár tíz személy is használhatja? Tekintse meg honlapunkat, és válassza termékeinket Ön is most!
panoramartg.hu Panoráma röntgen a belvárosban Panoráma röntgen a belvárosban
Nagymező dentál radiológiai laboratóriumunkban panoráma röntgent, kis röntgent, teljes fogászati 3D CBCT felvételt is készítünk. Nagy előnyünk, hogy ha mellettünk dönt, hozzánk jöhet szakorvosi beutaló nélkül is. Viszont érdemes a panoráma röntgent előtt néhány nappal időpontot foglalnia online, hogy biztosan bejusson hozzánk. Biztosítjuk, hogy a röntgen-, illetve a CT-felvételeket 15 percen belül a rendelkezésére bocsájtjuk. Amennyiben kérdése van, bizalommal fordulhat hozzánk – vegye fel velünk a kapcsolatot!
maxtiles.hu Kültéri burkolás árak Kültéri burkolás árak
Tudta, hogy a kültéri burkolás árakat nem csak a választott alapanyag milyensége, minősége, mennyisége, hanem a munka komplexitása is befolyásolhatja? Ugyanakkor a burkolandó falfelület mérete, valamint a plusz teendők is alakíthatják a kültéri burkolás árakat. A Maxtiles nem csak professzionális munkát végez, de megfizethető árakon is dolgozik, így megéri hozzájuk fordulnia. A cég a fővárosban, annak vonzáskörzetében, de előzetes egyeztetés alapján az ország bármely pontján is vállal megbízásokat. Érdeklődjön!
További hasznos linkek
csupakaland.hu Partnerek Partnerek
Nézzen körül nálunk is!
pilisparty.hu Egyéb honlapok Egyéb honlapok
Érdekes weboldalak
krisztinakonyveloiroda.hu További ajánlatok További ajánlatok
Termékek és szolgáltatások