Kérdése van? Hívjon minket! +3620/326-1119

 

Bemutatóterem: 1152 Budapest Szentmihályi út 171.

Kapu vázszerkezetek

A kapu vázszerkezetek nagyon fontosak az építkezések és kertek területén. Különböző típusok állnak rendelkezésre, hogy a felhasználók igényeit kielégítsék, például nyíló kapu, tolókapu és úszókapu.

A nyíló kapu olyan típusú kapu, amelyet általában egy központi forgópánton támasztanak. Az ilyen kapuk a leggyakoribbak és leginkább választottak az otthonoknál, de sokan használják őket az ipari és kereskedelmi létesítményekhez is. A nyíló kapuk sokféle anyagból készülhetnek, például  vasból vagy alumíniumból. Könnyen telepíthetők és használhatók, ráadásul lehetőség van automata rendszerűvé alakításukra is.

A tolókapuk használata akkor előnyös, ha a rendelkezésre álló terület korlátozott. Ennél a típusnál a kapu vázszerkezete egy sínen mozog, amelyen keresztül tolódik a kapu. A tolókapuknál a mechanikai vagy elektromos rendszerek lehetővé teszik a kapu egyszerű és kényelmes mozgatását, ezért a tolókapuk széles körben használtak ipari és kereskedelmi szektorokban, valamint a nagyobb magántulajdonban.

Az úszókapu speciális típusú kapu, amelyet leggyakrabban akkor használnak ha az úton nem akarnak semmilyen akadályt, például kapuvezető sint. Ezeket a kapu vázszerkezeteket úgy tervezik, hogy képesek legyenek végponti megtámasztással mozogni. Az úszókapuk általában nagy, masszív szerkezetek, amelyek acélból készülnek. Mivel ezek a kapuk gyakran ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, ellenállóak és hosszú élettartammal rendelkeznek.

A kapu vázszerkezetek között tehát több lehetőség áll rendelkezésre attól függően, hogy milyen elvárásoknak szeretnénk megfelelni. A választás a terület méretétől, használati céltól és az esztétikai preferenciáktól függ. Minden típus kiváló minőségű és tartós anyagokból készül, így hosszú távon is biztonságosan használhatók. A kapu vázszerkezetek felkínált lehetőségei változatosak, és mindenki megtalálhatja a számára legjobban megfelelőt. 

11termék 111

Tolókapu vázszerkezet

Nettó: 153 543 Ft

Tolókapu vázszerkezet 3-3,9 méter

Nettó: 185 039 Ft

Tolókapu vázszerkezet 4-4,9 méter

Nettó: 244 094 Ft

Tolókapu vázszerkezet 5-6 méter

Nettó: 303 150 Ft

Kétszárnyú nyíló kapu keret

Nettó: 130 000 Ft

Kétszárnyú nyíló kapu vázkeret

Nettó: 106 000 Ft

Kiskapu vázszerkezet

Nettó: 42 520 Ft
ÚJ

Nyíló kapu vázszerkezet

Nettó: 81 000 Ft

Úszókapu vázszerkezet

Nettó: 220 000 Ft

Úszókapu vázszerkezet 3,6-4,5 méterig

Nettó: 265 000 Ft

Úszókapu vázszerkezet 4,6 - 6 méter

Nettó: 298 000 Ft