Kérdése van? Hívjon minket! +3620/326-1119

 

Bemutatóterem, iroda, raktár: 1164 Budapest Csókakő utca 35.

Úszókapu görgő
Úszókapu görgő
Nettó: 7 008 Ft

Úszókapu görgő

Úszókapu görgő hegeszthető és csavarozható talppal. 5 csapágyas amiből 4 db teherviselő 1 db oldalvezető görgő

 

Méretek: 14,5 x 10 cm

Rögzítés: 4 darab ø 13 mm ovális furat 

Kerék átmérő: 50 mm (60-as C szelvényhez való)

Magyar Raktárról
Prémium Minőség
Péntárcabarát termék
Nettó: 7 008 Ft
Részletek

Az N20-USZ-003 cikkszámmal ellátott úszókapu görgő egy olyan minőségi kialakítású görgő, melyet azért terveztek, hogy könnyebbé és simábbá tegye a kapu mozgását. Az úszókapu görgők az úszókapu alkatrészei közé tartoznak és azokat a vázra szerelik, amely segít az úszókapu simább működésében és hosszabb élettartamában. Az N20-USZ-003 úszókapu görgő egy kiváló minőségű és tartós anyagokból készült alkatrész, mely szinte minden típusú úszókapu alapelemeihez illeszthető.

Az úszókapu görgő általuk használt anyagok alapos válogatásán alapul, hogy a termék magas minőségű legyen. Az N20-USZ-003 görgő három fő alkatrészből áll: első a kovák, melyek biztosítják a görgő sugarát. Második a görgő magja, amelyik valódi csapágyazást kínál az úszókapunak, és harmadik a görgő kerék, melyet sík acélból készítettek. Az acél görgő kerék biztosítja a sima és egyszerű gördülést, amely növeli az úszókapu élettartamát és biztonságát.

Az N20-USZ-003 úszókapu görgő nagyon könnyen telepíthető és beállítható az úszókapu vázszerkezetéhez, mivel rendkívül kis méretű és könnyű. Az úszókapu görgők  fúrás nélküli rögzítő rendszerrel is rendelkezhetnek. Az N20-USZ-003 úszókapu görgő azok számára ideális, akik nem akarnak időt és energiát fordítani az úszókapu karbantartására, mivel a görgők javítják az úszókapu mozgékonyságát és rugalmasságát.

Az N20-USZ-003 úszókapu görgő egy olyan sokoldalú alkatrész, amelyet sokféle típusú úszókapunál alkalmazhatunk. Ezenkívül a termék minőségi garanciát nyújt a fogyasztóknak mind a tartósságot, mind a sima működést illetően.

Összefoglalva az N20-USZ-003 úszókapu görgő nagyon hasznos a kapu mozgásának megkönnyítése érdekében. Az acél kovák, az acél görgő kerék és a görgő magja valódi csapágyazást kínál az úszókapunak, továbbá garantálja a sima működést és a hosszú élettartamot. A termék telepítése könnyű és egyszerű, így azok is könnyen használhatják, akik nem értenek sokat az alkatrészek beállításához. Az N20-USZ-003 úszókapu görgő kimondottan ajánlott minden olyan háztulajdonos számára, akik javítani akarják a kapujuk működését.

Adatok
Anyag
Szénacél
Gyártó
Inoxhun Hungary Kft.
Felület
Horganyzott
Minőség
I. osztályú
Cikkszám
N20-USZ-003
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!