Kérdése van? Hívjon minket! +3620/326-1119

 

Bemutatóterem: 1152 Budapest Szentmihályi út 171.

Úszókapu fogadó 60 mm
Úszókapu fogadó 60 mm
Nettó: 1 567 Ft

Úszókapu fogadó 60 mm

Úszókapuhoz használatos tehermentesítő vég.

Csavarral is rögzíthető.

Tehermentesítésre és végütközőnek lehet beszerelni.

 

Méretek: 10,2 x 13 cm

Magyar Raktárról
Prémium Minőség
Péntárcabarát termék
Nettó: 1 567 Ft
Részletek

Az Úszókapu fogadó 60 mm, cikkszáma N20-USZ-004, egy speciális szerelőelem a kapu- és kerítésrendszerekhez. A rendkívül tartós, masszív öntvényfémből készült fogadócsap a kapuk egyik jelentős részét alkotja. Az úszókapu fogadó feladata, hogy biztosítsa a biztonságos működést és a stabilitást.

Az Úszókapu fogadó 60 mm-es mérete biztosítja a kapuhoz való erős rögzítést, ami lehetővé teszi számukra, hogy zavartalanul mozogjanak. A fogadó megfelelő rögzítésének köszönhetően elkerülhető a kapu csökkent mozgékonysága és megnő az élettartama. Az öntvényfémből készült termék hosszú távon használható a kültéri környezetben.

Az Úszókapu fogadó 60 mm-es nagyon fontos eleme az úszókapuknak, mivel a kapu stabilitása elengedhetetlen. A fogadócsap mindössze 60 mm, ami azt jelenti, hogy könnyű elhelyezni és szerelni mindenféle kapuhoz és úszókapuhoz.

Az Úszókapu fogadó hosszú élettartamú, magas minőségű anyagokból áll. A fogadó ötvözött acélból készült, ezért nem sérül meg könnyen. A fogadó az időjárási elemeknek is ellenáll, így hatékonyan védi a kapunak ezt a kulcsfontosságú részét. A fogadócsap hosszú időn át képes ellenállni a korróziónak.

Az Úszókapu fogadó 60 mm, cikkszáma N20-USZ-004, kiváló minőségű és megbízható termék azok számára, akik az úszókapu mozgását szeretnék biztonságosabbá tenni. Légy szíves, rendeld meg most a fogadócsapot, hogy kapu- és kerítésrendszereid tovább működhessenek a fogadócsapnak köszönhetően! Ez a termék és a hozzá kapcsolódó összes alkatrész kiváló minőségű és tartósak, így biztosíthatod magadat és otthonodat a megfelelő biztonsági szint mellett.

Adatok
Anyag
Szénacél
Gyártó
Inoxhun Hungary Kft.
Felület
Horganyzott
Minőség
I. osztályú
Cikkszám
N20-USZ-004
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!