Kérdése van? Hívjon minket! +3620/326-1119

 

Bemutatóterem: 1152 Budapest Szentmihályi út 171.

Úszókapu felfutó görgő 60 mm
Úszókapu felfutó görgő 60 mm
Nettó: 2 118 Ft

Úszókapu felfutó görgő 60 mm

Úszókapuhoz használatos görgős tehermentesítő vég.

Csavarral is rögzíthető.

Tehermentesítésre és végütközőnek lehet beszerelni.

 

C 60-as szelvényhez.

 

Hossza: 14,3 cm

Magyar Raktárról
Prémium Minőség
Péntárcabarát termék
Nettó: 2 118 Ft
Részletek

Az N20-USZ-005 cikkszámú úszókapu felfutó görgő 60 mm méretű, és ideális megoldást kínál azoknak, akik úszókapujukat szeretnék kényelmesebb és simább mozgatásúvá tenni. A görgő tűréshatára nagyon pontos, így garantálva van a mozgás zavartalansága. A termék kiváló minőségű anyagokból, magas szakmai színvonalon készül, ezért hosszú élettartammal és megbízhatósággal bír.

Az úszókapu felfutó görgő 60 mm méretű, amely az átlaghoz képest nagyobb, és így hatékonyabban kiegyensúlyozza a kaput. Ez a görgő a kapu mozgatását könnyebbé és simábbá teszi, így az idősebb vagy mozgássérült felhasználók is könnyedén kezelhetik a kaput. Az úszókapu görgője acélból készült, ami garantálja, hogy az időjárási viszonyok és a magas nedvességtartalom ne károsítsák az eszközt. Az építőiparban széles körben alkalmazzák, de otthon is használható minden olyan helyen, ahol van úszókapu, például családi házak, irodaházak vagy szállodák előtt is.

Az úszókapu felfutó görgő tartós, megbízható és könnyen telepíthető. Az eszköz 60 mm átmérővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a kapu sima és könnyű mozgását. Az úszókapu görgője egyszerűen telepíthető, ami azt jelenti, hogy az otthoni barkácsolók is könnyen elvégezhetik az installációt. 

Összességében az N20-USZ-005 cikkszámú úszókapu felfutó görgő 60 mm átmérővel egy hatékony, megbízható és hosszú élettartamú megoldás azoknak, akik egy úszókapu működésének simaságát szeretnék. Az acélból készült, magas minőségű anyagokból álló úszókapu felfutó görgő tartós, időjárásálló és könnyen telepíthető. Az eszköz a megfelelő szintű adaptabilitással rendelkezik, ami a kapu méretének megfelelően lehetővé teszi a kapu sima mozgatását, így a felhasználók kényelmesebben vehetik igénybe az úszókaput. Az N20-USZ-005 cikkszámú úszókapu felfutó görgő 60 mm méretű, ideális választás azoknak, akik az otthonuk vagy akár a vállalkozásuk biztonságára érzékenyek, mert biztosítja a zavartalan működést, és megakadályozza a kapu esetleges hibáit, bizonytalanná válását.

Adatok
Anyag
Szénacél
Gyártó
Inoxhun Hungary Kft.
Felület
Horganyzott
Minőség
I. osztályú
Cikkszám
N20-USZ-005
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!