Kérdése van? Hívjon minket! +3620/326-1119

 

Bemutatóterem: 1152 Budapest Szentmihályi út 171.

Tolókapu

A Tolókapu egy olyan szerkezet, amelynek segítségével az embereket és járműveket be lehet engedni egy lezárt területre. 

A kapuk mozgatása általában elektromos motorral történik de manuálisan is lehet őket mozgatni. A tolókapukat leggyakrabban otthonoknál és ipari helyeken használják. Az otthonokban használt tolókapukak elősegítik az otthon biztonságát, az ipari helyeken pedig főként az áruk biztonságát szolgálják. A tolókapukat úgy építik meg, hogy hosszú évekig bírják az időjárás viszontagságait és folyamatos használatukat. Kapuk közül az egyik legköltséghatékonyabb változatt. 


18termék 118

Tolókapu vázszerkezet

Nettó: 153 543 Ft

Tolókapu vázszerkezet 3-3,9 méter

Nettó: 185 039 Ft

Tolókapu vázszerkezet 4-4,9 méter

Nettó: 244 094 Ft

Tolókapu vázszerkezet 5-6 méter

Nettó: 303 150 Ft

A tolókapu egy olyan eszköz, mely segítségével egy bizonyos területre való belépést vagy kilépést lehet szabályozni. A tolókapuk számos különböző méretben és formában léteznek, és többféle anyagból készülhetnek, beleértve az acélt, az alumíniumot.

Az automatizált tolókapuk manapság egyre elterjedtebbek, mivel számos előnyt kínálnak a hagyományos manuális tolókapukhoz képest. Az automatizált rendszer lehetővé teszi a kapu távolról történő vezérlését, akár távirányítóval vagy akár okostelefonról.

Az automatizált tolókapuk megbízhatóbbak és biztonságosabbak, hiszen a motorizált rendszerek érzékelik az akadályokat és azonnal leállnak, hogy elkerüljék a sérüléseket vagy károkat.

A tolókapuk nem csak praktikus funkciókat szolgál, hanem esztétikailag is megfelelő lehetőség lehet, mivel változatos kialakításukkal és különféle színekkel, mintákkal a kapu összehangolható a környezettel, és így egy kellemes látványt nyújtanak.

Tehát, ha biztonságos, megbízható és esztétikus kaput keresünk, akkor a tolókapu remek választás lehet. Az automatizált rendszerekkel sokkal kényelmesebben és biztonságosabban élvezhetjük otthonunk védelmét.