Kérdése van? Hívjon minket! +3620/326-1119

 

Bemutatóterem, iroda, raktár: 1164 Budapest Csókakő utca 35.

Tolózár 500 mm
Tolózár 500 mm
Nettó: 1 803 Ft

Tolózár 500 mm

Könnyen használható és egyszerűen beépíthető tolózár.

Hossz
500 mm
Magyar Raktárról
Prémium Minőség
Péntárcabarát termék
Nettó: 1 803 Ft
Részletek

A Tolózár 500 mm egy olyan zárszerkezet, amely speciálisan tervezett tolóajtókhoz készült. A termék egy erős, masszív fém szerkezet, mely lehetővé teszi a hosszú élettartamot és a könnyű használatot. A Tolózár kiváló minőségű termék, amely kényelmes és biztonságos használatot biztosít.

A Tolózár cikkszáma N25-KAP-003. Ez a szám azonosítja a terméket azonosítóként, és minden egyes Tolózárra egyedi. A KAP rövidítés a "kapan" szóra utal, amely az ajtózárakat jelöli. A zárszerkezet hossza 500 mm, ezért alkalmas nagyobb tolóajtókhoz is.

A Tolózár 500 mm a legjobb minőségű anyagokból készül. A fém korroziónak és kopásnak ellenálló, így a Tolózár évekig megbízhatóan működik és ellenáll a külső hatásoknak is. A zárszerkezet működtetése és beállítása egyszerű, annak köszönhetően, hogy alaposan megtervezték a karnisát és az ajtópanelhez való rögzítő elemeket.

A Tolózárnak van egy egyszerű, de hatékony működése. Amikor az ajtó nyitva van, a Tolózár kinyúlik, és megakadályozza, hogy az ajtó kicsússzon a sínekből. Amikor az ajtót lezárjuk, a Tolózár visszahúzódik, és rögzíti az ajtó síkjában. Ez a zárszerkezet nagyon praktikus, mert biztonságot nyújt, és nem korlátozza az ajtó használatát.

A Tolózár 500 mm mérete ideális nagyobb ajtókhoz, mint például teraszajtókhoz és üvegfalakhoz, ahol a Tolózár képes megbízhatóan megakadályozni az ajtó kicsúszását a sínekből. A Tolózár használata nagyon kényelmes, és nagyon egyszerű szerelni.

Összefoglalva, a Tolózár 500 mm, cikkszáma N25-KAP-003, egy masszív, kiváló minőségű zárszerkezet, amely alkalmas nagyobb ajtókhoz. Az egyszerű szerkezet, az egyszerű működés, a kompakt méretek és a könnyű használat biztosítják, hogy a Tolózár hosszú évekig megbízhatóan működjön. A Tolózár azok számára ajánlott, akik biztonságos zárszerkezetre vágynak, és megfelelően működik a tolóajtókhoz.

Adatok
Anyag
Szénacél
Gyártó
Inoxhun Hungary Kft.
Felület
Horganyzott
Minőség
I. osztályú
Cikkszám
N25-KAP-003
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!