Haben Sie Fragen? rufen Sie uns an! +3620/326-1119

showroom: Ungarn 1152 budapest Csókakő utca 35. / Industrieanlagen Inoxhun

Alumínium Kerítés Antracit
Alumínium Kerítés Antracit
Nettó: 15,59

Alumínium Kerítés Antracit

Alumínium Kerítés Antracit
Alumínium Kerítés Antracit
Alumínium Kerítés Antracit
Alumínium Kerítés Antracit

Alumínium kerítés léc.

 

Szín: Antracit

Profil méret: 140 x 25 x 1,5 mm

Hossz: 0,9 métertől 2 méterig.

 

Ha nagyobb lenne kerítés betét szélessége akkor kérem válassza az alábbi terméket.

2,1-3 méterig

3,1-5,8 méterig

 

Rögzítő elem nélkül. Csak a kerítés lécet tartalmazza.

Kiegészítő elemeknél ajánljuk a felfogatásához szükséges csavarokat, egyéb profilokat.

 

Ha segítségre van szüksége az összeállításhoz  írjon email-t vagy hívjon minket.

 

sales@inoxhun.hu

 

Ez a termék egyedi gyártásnak minösül. Méret szabását az ön által leadott rendelés alapján csináljuk. 

ÁSZF 11.3.

Aus einem ungarischen Lagerhaus
Premium Qualität
Brieftaschenfreundliches Produkt
Nettó: 15,59
Beschreibung

Az alumínium kerítés antracit, aminek a cikkszáma N80-ALU-001, egy modern és stílusos megoldást nyújt kertek, udvarok vagy akár üzleti területek határolására. Ez a kerítés egyesíti az alumínium praktikusságát és tartósságát az antracit szín eleganciájával, így tökéletes választás minden olyan helyszínre, ahol minőségi és esztétikus határokra van szükség.

Az alumínium kerítés jellemzője a könnyű súlya és az erős anyaga. Ez az anyag mindössze egy tizedét nyomja a hagyományos acélnak, ugyanakkor kiemelkedő szilárdsággal rendelkezik. Ez az alumínium kerítést nagyon tartóssá és ellenállóvá teszi az időjárás viszontagságaival szemben, például a nedvességgel, a napsütéssel vagy az esővel szemben. Így nem kell aggódni a festék leválásától vagy a rozsdásodástól, amelyek az idő múlásával hagyományos kerítéseknél gyakran előfordulnak.

Az antracit szín eleganciája és modern megjelenése vizuális vonzerővel ruházza fel ezt a kerítést. Ez a sötét szürke színvilág bármilyen külső környezetben jól mutat, és ideális választás lehet a modern építészeti stílus kedvelőinek. A kerítés szépen harmonizál az építészetben használt szürke vagy fekete színű elemekkel, fokozva az egész helyszín összhangját és eleganciáját.

Az alumínium kerítés antracit könnyen telepíthető, ami további előnyt jelent a felhasználók számára. A könnyű anyag miatt a felszerelés egyszerű és gyors lehet, ugyanakkor a kerítés összeállítása stabil és biztonságos. Az előre vágott és pontosan méretezett darabok segítik a gyors és hatékony telepítést, így nem lesz szükség nagy mennyiségű eszközre vagy speciális szakértelemre.

Az alumínium kerítés antracit magasfokú védelmet és biztonságot biztosít. A  kerítés magassága megakadályozza a be nem kívánt behatolók bejutását, így nyugalmat és biztonságérzetet nyújt az ingatlan tulajdonosnak. Emellett a kerítés megakadályozza a háziállatok vagy kisgyermekek kiszökését a telekről, így biztosítva a környezetükben való szabadságot és biztonságot.

Az alumínium kerítés antracit ideális választás lehet, ha modern és megbízható megoldást keres a kertjének vagy bármilyen más telekének határolására. Magas minőségű alumíniumból és az elegáns antracit színből készült, ez a kerítés tartós, könnyen telepíthető és biztonságot nyújt. Bármilyen külső környezetbe diszkrét és stílusosan illeszkedik, kiemelve az adott terület eleganciáját és harmonikus megjelenését.

Daten
Oberfläche
Szinterezett
Qualität
I. osztályú
Artikel-Nr.
N80-ALU-001-E
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!
Ergänzende Artikel
Ähnliche Artikel