Kérdése van? Hívjon minket! +3620/326-1119

 

Bemutatóterem: 1152 Budapest Szentmihályi út 171.

TORTECHNOLOGIE

Unsere hochwertigen Produkte für Schwimmtore und Schiebetore mit noch besserem Preis-Leistungs-Verhältnis können Sie über den Webshop oder persönlich in unserem Büro bestellen.

Kaputechnika, tolókapu, úszókapu, úszókapu görgők és kapu zsanérok igazán keresett területek a biztonságos otthonok és az ipari területek tulajdonosai számára. Kapuk és ezek működtetése már régóta fontos tényező a biztonsági rendszerekben. A tolókapu és az úszókapu két különféle kapu lehetőség, amelyeket a kaputechnikai szakemberek általában javasolnak attól függően, hogy milyen alapterületen vagyunk.

A tolókapuk rendkívül kényelmes megoldást jelentenek azokon a területeken, ahol nincs elegendő hely a kapu kitolásához, azaz nem lehetséges a hagyományosan nyíló kapuk alkalmazása. Ez a kaputípus kiváló védelmet nyújt az ingatlanunk vagy a vállalkozásunk számára, és biztos lehetünk benne, hogy azok, akik nem rendelkeznek a megfelelő jogosultsággal, nem tudnak behatolni.

Az úszókapuk a tolókapukhoz hasonlóan védelmet nyújtanak, de kisebb területekre tervezik őket. Olyan lakosztályok vagy kis ipari területek esetében, ahol a hely korlátozott, bizonyosodjon meg róla, hogy az úszókapu a görgőkön könnyen mozgatható.

Fontos, hogy a kapu görgőket és kapuzsanérokat rendszeresen megfelelően karbantartsa, bizonyosodjon meg arról, hogy a kapu könnyen mozog és nincsenek elakadások, már figyelmeztető jelek is. Az állandó kopás és ultraviola sugárzás következtében a görgők és az zsanérok idővel tönkremehetnek, ami komoly biztonsági problémákat okozhat. A folyamatos figyelem és a karbantartás hozzájárul a kaputechnika hosszú élettartamához, azaz csökkentheti a javítások vagy karbantartás költségeit.

Ha tolókapu vagy úszókapu beépítését tervezi, érdemes kapcsolatba lépni egy kaputechnikai szakemberrel, aki tanácsot adhat a legjobb döntés érdekében. Használja ki a kaputechnikai szolgáltatásokat, mert ezek arra szakosodnak, hogy a legjobb megoldást nyújtsák egy adott területre vagy helyszínre. Keressen minket és segítünk már a tervezésben is!