Haben Sie Fragen? rufen Sie uns an! +3620/326-1119

showroom: Ungarn 1152 budapest Csókakő utca 35. / Industrieanlagen Inoxhun

ZUBEHÖR

Briefkästen, Wandbrunnen, Standbrunnen und anderes Metallzubehör.

Postaládák, falikútak, állókutak és egyéb fém kiegészítők olyan fontos elemek, amelyek nem csak a praktikumszempontjuk miatt, hanem esztétikai megjelenésüket tekintve is jelentős szerepet töltenek be. A legtöbb esetben ugyanis ezek a tárgyak az elsők, amelyekbe beleütközik a szemünk, amikor valahova belépünk.

Postaládák például olyan funkcionális kiegészítők, amelyek nem csak az érkező levelek, csomagok és hivatalos iratok biztonságos elhelyezését szolgálják, hanem az adott ház tulajdonosának személyiségét, ízlését is tükrözik. Az eltérő méretek, formák, színek és stílusok közül mindenki megtalálhatja azt, amely a saját igényeinek a leginkább megfelel.

Az állókutak gyakoriak parkokban, iskolákban és a köztereken is. Az emberek szomját oltó kényszerűségből álló kiegészítő, és lehetnek fémből, vagy akár kőből is készült darabok. Esztétikailag is sokfélék, így a környezethez lehet leghatékonyabban illeszteni.

Az egyéb fém kiegészítők pedig általánosan a bútorok kiegészítői közé tartoznak, mint például kapaszkodók, fogantyúk, ajtókilincsek, kandalló kiegészítők stb.