Kérdése van? Hívjon minket! +3620/326-1119

 

Bemutatóterem: 1152 Budapest Szentmihályi út 171.

Hörmann szekcionált garázskapu

Hörmann szekcionált garázskapu M bordás 42 mm vastag.

Kívül Woodgrain mintás, poliészter alapozó bevonattal, fehér színben (RAL9016).
Belül stukkó mintás, fehér.
Kívül-belül ujjbecsípés elleni védelemmel.
Oldalsó benyúlás elleni védelemmel rendelkező saroktok, tűzi horganyzott
acéllemezből gyártva.
A hosszan tartó korrózióvédelem érdekében műanyag toklábbal.
Duplafalú acéllamellák, tűzi horganyzott acéllemezből készítve, PU-kihabosítással. 
Aljzattömítéssel és EPDM lamellaközi tömítéssel.
Az ár a mozgató motort és sint nem tartalmazza.
Nettó: 365 500 Ft
Érdeklődjön
Részletek

A Hörmann szekcionált garázskapu minden szempontból elégíti ki a felhasználók igényeit. A magas minőségű anyagfelhasználás és a precíz gyártási folyamat azonban nem jelenti azt, hogy a vásárlóknak jelentős összegeket kellene fizetniük érte. Az ár-érték arány kiemelkedő, emellett hosszú élettartama és a könnyű kezelhetősége is vonzó tulajdonságok.

A szekcionált garázskapu esztétikailag is vonzó megjelenést kölcsönöz az otthonnak, ráadásul a Hörmann termékek kínálatában szerepelnek olyan verziók, melyek színösszeállítása az épület homlokzatához és a külső környezethez is könnyedén illeszthető. Az ügyfélrendelésre gyártott kapuk pedig kifejezetten az adott telek méretének és alakjának megfelelően készülnek a maximális funkcionalitás érdekében.

A Hörmann garázskapu számos kivitelezési móddal rendelkezik, így azok a vásárlók is megtalálják a megfelelő verziót, akiknél a helyhiány vagy más technikai körülmények ezt nem tennék lehetővé. Az általuk kifejlesztett váz és a speciális nyomóerből gyártott elektromos szekciók szinte zajtalanul kapcsolódnak egymáshoz, miközben a falról vezérelhető motorral felszerelve is rendkívül kényelmes használatot nyújt.

A Hörmann garázskapu rendelhető úgynevezett thermo kapu kivitelben is, ami az alacsonyabb hőmérsékletek elleni védelemre fókuszál, és hatékony szigetelőanyaggal van ellátva. A thermo kapu emellett költség takarékossági megoldás, hiszen az akár 50%-os hőveszteséget is csökkenti, és ezzel jelentősen csökkenti fűtési és hűtési költségeket is.

A Hörmann garázskapuk biztosak és megbízhatóak, így tökéletes választás minden olyan háztulajdonos számára, aki az otthon biztonságának és kényelmének növelésére törekszik. A megfelelő méretű garázskapu kiválasztásában a Hörmann garázskapuk széles választéka segítséget nyújt, így a felhasználók könnyedén megtalálhatják a legjobb megoldást az adott épületre és garázsra. A Hörmann garázskapu nemcsak esztétikailag és funkcionalitás szempontjából tökéletes, de ráadásul a biztonsági aspektust tekintve is 100%-os védelmet biztosít.

Adatok
Gyártó
Hörmann
Cikkszám
Hormann-001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!