Kérdése van? Hívjon minket! +3620/326-1119

 

Bemutatóterem: 1152 Budapest Szentmihályi út 171.

Karácsonyfa Talp Klasszikus
Karácsonyfa Talp Klasszikus
Nettó: 19,94
NEU

Karácsonyfa Talp Klasszikus

Karácsonyfa Talp Klasszikus
Karácsonyfa Talp Klasszikus

Karácsonyfa talp Klasszikus

Szín: Fekete

 

Méretek

Külső talp átmérő: ~60 cm

Cső belső átmérő: ~6,5 cm

Magyar Raktárról
Prémium Minőség
Péntárcabarát termék
Nettó: 19,94
Beschreibung

A Karácsonyfa Talp fémből (cikkszám: N30-KIE-038) kiváló kiegészítője lehet ünnepi dekorációnknak. Ez a talp egy praktikus és tartós megoldást kínál a karácsonyfa biztonságos rögzítéséhez.

A talpot a legjobb minőségű fém anyagból készítették, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik. A szilárd és stabil tartókonstrukció révén a talp biztosítja a karácsonyfa szilárd rögzítését.

A karácsonyfa talp könnyen összeszerelhető és használható. Egyszerűen csatoljuk a talphoz a karácsonyfa törzsét, majd állítsuk be a megfelelő magasságot és rögzítsük a beépített csavarral. A talp beállítási lehetőségei lehetővé teszik, hogy különböző méretű és formájú karácsonyfákhoz is használható legyen. Ezáltal nem kell aggódnunk afelől, hogy a fánk esetleg kidöntené a fényűző dekorációnkat.

Flexibilitása és kiváló minősége nem csak a rögzítést, hanem a karácsonyfa karbantartását is megkönnyíti. A talpok kialakítása lehetővé teszi, hogy a fát egyszerűen távolítsuk el, amikor lejárt a karácsonyi ünnepének ideje. Nincs szükség speciális eszközökre a fák behelyezéséhez vagy eltávolításához, így időt és energiát takaríthatunk meg.

Az N30-KIE-038 Karácsonyfa Talp nem csak praktikus és tartós, hanem vonzó megjelenésű is. A fém talp kifejezetten karácsonyi hangulatot idéz, amivel még ünnepibbé varázsolhatjuk otthonunkat. Ez a karácsonyfa talp ideális választás minden karácsonyi dekoráció szerelmeseinek, akik az ünnepi fának kívánnak tartós és biztonságos tartókonstrukciót.

Összességében elmondható, hogy az N30-KIE-038 Karácsonyfa Talp fémből praktikus, kiváló minőségű és esztétikus választás, amely garantáltan hozzájárul a karácsonyi dekorációk sikeréhez. Kiérdemli a figyelmet azokban az otthonokban, ahol szeretik a minőséget és az igényességet a kivételes karácsonyi környezet kialakításához.

Daten
Gyártó
Inoxhun Hungary Kft.
Minőség
I. osztályú
Artikel-Nr.
N30-KIE-038
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!