Kérdése van? Hívjon minket! +3620/326-1119

 

Bemutatóterem: 1152 Budapest Szentmihályi út 171.

Postaláda acél
Postaláda acél
Nettó: 6 449 Ft

Postaláda acél

Rusztikus postaláda.

Méret: 33x15x35 cm

Magyar Raktárról
Prémium Minőség
Péntárcabarát termék
Nettó: 6 449 Ft
Részletek

A N30-KIE-003 cikkszámú Postaláda Acél egy prémium minőségű, strapabíró postafiók, amely az Ön otthona vagy irodája számára terveztek. Ez a tartós termék biztosítja, hogy a posta biztonságban maradjon, és csak a jogos tulajdonosuknak jussun el. Acélból  készül, amelyek szilárdabb felépítést biztosít, elősegítve a védelmet a betörők és a rossz időjárási viszonyoktól egyaránt.

Az N30-KIE-003 cikkszámú Postaláda Acél tökéletes egyaránt irodához és otthoni használatra is, és akár kültéren, akár beltéren biztonságosan használható. A postaláda mérete, 39 cm magasság és 37 cm széles, ideális az arányok tekintetében, így nem csupán magában foglalja a mindennapi levelezést, hanem azokat nagyszerű megjelenés is kíséri. Ez a szín kiválóan illik majd az épület bármely színéhez a külső vagy belső falra való felszereléskor.

Az N30-KIE-003 cikkszámú Postaláda Acél kiválóan alkalmas mindenféle méretű levél fogadására. Az ajtó meglehetősen széles, így az ajtó nyitásakor a legnagyobb méretű borítékokat is el lehet benne helyezni, így a posta küldemény biztonságosan ott marad, és az Ön iratait és leveleit később is átveheti. Az ajtó zárható, így megakadályozza, hogy a nem kívánatos személyek hozzáférjenek a postánkhoz.

Az N30-KIE-003 postaláda acél könnyen telepíthető, akár csak egyetlen személy is elvégezheti a felszerelését. Bárkit, aki az otthonánál vagy irodájánál biztonságos összeköttetést szeretne teremteni a postai küldeményekkel, ezt az acél postaládát ajánljuk figyelmébe.

Az N30-KIE-003 cikkszámú Postaláda Acél több, mint csak egy postafiók. Ez egy biztonságos és tartós megoldás az otthoni és irodai postájához, és kiválóan védi az Ön érzékeny dokumentumait és a személyes adatait. Nem érheti csalódás, ha egy olyan kiváló minőségű postafiókra van szüksége, amelyet remek megjelenés és nagyszerű biztonság is jellemzi. Vásárolja meg most az N30-KIE-003 cikkszámú Postaláda Acél postafiókot, és biztosítsa, hogy az Ön postai küldeményei a lehető legjobb védelemben lesznek!

Adatok
Anyag
Szén acél
Felület
bronzos
Minőség
I. osztályú
Cikkszám
N30-KIE-003
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!