Kérdése van? Hívjon minket! +3620/326-1119

 

Bemutatóterem: 1152 Budapest Szentmihályi út 171.

Csempék, burkolatok

I. osztályú termékek. Szállítással vagy személyes átvétellel. Beépítéssel is.

Keressen minket telefonon, személyesen vagy email-en.

Bemutatóterem Budapesten. Gyors szállítás, Minőségi kivitelezés!

 

A csempék és burkolatok a lakberendezés fontos alkotóelemei, amelyek nem csak esztétikai szerepet töltenek be, de praktikus megoldást is jelentenek otthonunk kialakításában. Ezek a kis kerámialapok összehangolva és összehangolatlanul is választhatóak, hogy megfelelően passzoljanak az adott helyiség stílusához.

A csempék széles választéka lehetőséget ad a kreativitásunk kibontakoztatására is. Elérhetőek kerámia, kő, mészkő, üveg, fa és akril csempék is, amelyek mindegyikének megvan az egyedi varázsa. A konyha és a fürdőszoba szempontjából fontos kritérium, hogy ellenállóak legyenek a nedvesség, a zsírok és a foltok ellen. Ezért szintén a természetes anyagok kínálnak megfelelő választást, mivel a kerámia, a kő és a mészkő kivételesen tartósak.

A burkolólap kiválasztása nem csak ár-aspektusból történik. A lakberendezés fontos része, ezért fontos, hogy harmonizáljon az adott helyiség általános kialakításával. Fontoljuk meg a színekrel való arányt, az anyagok textúráját, mintázatát, valamint azt, hogy a csempék hogyan illenek a falak, padlóburkolat, bútorok és egyéb elemekhez, amelyekkel a szoba berendezésre kerül.

A csempék és burkolatok sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy minden egyes helyiség sajátos hangulatához és igényeihez legyen hozzáigazítva. Általuk minden otthon egyedi, különleges és egyedülálló lehet.